Ви є тут

МОАА для Юніорів

Українська

Шановні учні!
Нещодавно стало відомо про заснування Міжнародної олімпіади з астрономії та астрофізики для юніорів (IOAA-jr). Наразі ми намагаємося підготувати всі необхідні папери для офіційної участі нашої команди в цих змаганнях, але паралельно із цим час невпинно плине майже не залишаючи можливості для проведення відборів. Саме тому нашою ініціативною групою було прийнято рішення оголосити відбір на Першу IOAA-jr шляхом проведення інтернет туру до офіційного затвердження олімпіади. З питаннями цього туру Ви можете ознайомитися у Гугл формі за посиланням до цього посту.
Інтернет тур триватиме до 05 березня 2020 року! Ті, хто вдало напишуть цей тур і відчуватимуть у себе сили змагатися далі, будуть запрошені на регіональний етап Всеукраїнської студентської олімпіади з астрономії та астрофізики, що відбудеться 11 березня 2020 року у кількох містах України (це дозволить значно зекономити Ваш час).
Просимо звернути Вашу увагу на наступні дві речі:
1. Учасниками IOAA-jr можуть бути учні, яким станом на 31 грудня 2020 не буде 16 років.
2. Для участі в Міжнародній олімпіаді необхідно буде мати закордонний біометричний паспорт (олімпіада проходитиме в м. Сучава, Румунія).
Всі питання та зауваження пишіть в коментарях до початкового посту!
З найкращими побажаннями,
Сімон А.О.
https://forms.gle/Hi5sehnUqwZfFKz39